En komplett partner

Böhler-Uddeholm AS har eksistert på det norske markedet under navnet Uddeholm AS siden 1930 og som eget selskap siden 1971. Böhler ble en del av vår identitet 2013 i forbindelse med en økende satsing på olje og gass-segmentet. Kontor og lager ligger i Oslo.

Selskapet markedsfører og distribuerer produkter fra sterke varemerker som Uddeholm, Böhler og engcon.

Vi konsentrerer oss i dag om 4 kjernevirksomheter: 
• verktøystål
• olje og gass
• komponenter og utstyr til anleggsbransjen
• støpte produkter 

Vår lange erfaring kombinert med bred produktkunnskap er med på å sikre deg som kunde trygghet, sikkerhet og høy kvalitet. Vårt mål er å skape den beste totaløkonomi for våre kunder. Det er vår ambisjon at våre kunder skal føle at Böhler-Uddeholm AS lever opp til sin visjon.

Vi har et nært og godt samarbeid med våre kunder og forhandlere slik at vi på best mulig måte kan gi våre kunder den beste servicen. Vår forretningsvisjon er å være en komplett partner.

Siden våren 2007 inngår vi i det internasjonale børsnoterte stålkonsernet voestalpine AG, divisjon Edelstahl, med sete i østeriske Linz og ca 46.500 ansatte. Voestalpine er et globalt konsern bestående av høyt spesialiserte foretak som produserer, foredler og videreutvikler høykvalitets stålprodukter. Disse fire divisjonene – Steel Division, Special Steel Division, Metal Engineering Division og Metal Forming Division - er representert på alle kontinent og omfatter over 500 produksjons og salgsfirmaer i mer enn 50 land. Hver divisjon innehar en ledende posisjon innen sitt virksomhetsområde.

www.voestalpine.com